Balans in lichaam en geest is de missie van massana

Ik kom uit de wereld van de schoonheidsverzorging en hoe vaak zag ik niet dat onze levensstijl stress en vermoeidheid teweeg brengt met alle gevolgen van dien. Van vage klachten tot ziekte, innerlijke onrust, slapeloosheid, problemen op het werk of in relatie met anderen. Daaruit groeide mijn verlangen naar innerlijke vrede, vreugde en harmonie, zowel voor anderen als voor mezelf.

Ik ging op zoek, met de bereidheid om te leren over mezelf en mijn functioneren. Met vallen en opstaan en stap voor stap, kwam ik tot meer bewustzijn en dichter bij mezelf. Dankbaar voor alle levenslessen, opleidingen en cursussen door de juiste mensen op het juiste moment aangereikt.

Zo groeide mijn liefde voor het leven met al zijn facetten.

Nog steeds blijf ik mezelf verdiepen en laat ik me verder begeleiden met de intentie te blijven groeien naar een vrijer en blijer mens en dit te bestendigen.

 

Klanten vertellen

Caroline, als geen ander ken jij het belang van een gezonde 'body, mind en spirit'.
Voetreflexologie of een Japanse massage met jouw gouden handen laat de energie in mijn lichaam weer vrijuit stromen en zorgt voor diepe ontspanning.
Door jouw warme persoonlijkheid, jouw positiviteit, jouw échte luisterbereidheid, jouw open mind... kijk ik telkens weer uit naar een bezoek aan jou.
Jouw professionele coaching met Bachbloesems en doeltreffende tools zorgen voor meer bewustwording, transformatie en échte groei.

Caroline, na elke behandeling wandel ik met nieuwe inzichten en op wolkjes als herboren naar buiten. Van harte dank!

Hilde D.

"Dankjewel Caroline voor al die verhelderende gesprekken met ondersteunende Bachbloesems die me steeds weer verder op weg zetten."    Laurette D.

"Een tijdelijk stapje uit het gejaagde leven zetten. GSM aan de kant en verstand op nul. Het is puur genieten wanneer ik op de tafel lig bij Massana. Een mix massage waarbij lichaam en geest tot rust kunnen komen. En persoonlijk ben ik heel hard fan van de hotstones."  Kevin D.

"Een Japanse gezichtsmassage krijgen bij Massana brengt je letterlijk in de 'zevende hemel'. De professionele aanpak, de doelgerichte handelingen en de rust van zowel de ruimte als van Caroline missen hun uitwerking niet. Herboren, inclusief met babyhuid, kom je van de massagetafel. Een aanrader."  Katty V.

"Een massage bij Caroline ... dat is een verademing, een tot rust komen, diep in je gevoel gaan, je laten aanraken door haar magische handen. Ik ben topfan."    Françoise A.

"Een warme begroeting, een hartverwarmende babbel, liefdevol zoeken naar de meest comfortabele houding, zachte muziek...de ogen sluiten en genieten, helemaal thuiskomen in mijn lichaam, even wegdromen... dankbaar dat ik twee voeten heb om te laten verwennen... een gelukzalig gevoel en een zachte zucht... ik kom snel terug, Caroline, je hebt gouden handen, bedankt."  Debora D.

"Als Caroline je voeten liefdevol en professioneel in haar handen neemt, dan gaat je aandacht automatisch naar binnen. Je wordt stil, het is meer dan een massage: het is een diepe beleving!"  Gerda L.

"In de magische handen van Caroline kom je tot rust en tot de essentie. Massages die positief nazinderen, voor wie houdt van deugddoende diepgang." Liesbeth B.