Voetreflexologie

"May your feet take you where your heart wants to go."

De voeten zijn een verbazingwekkende, doeltreffende locatie om lichaam en geest te relaxeren en te harmoniseren.

Voeg daarbij dat de voeten op een bijzondere wijze in betrekking staan tot bepaalde lichaamsdelen, organen en klieren, dan is het al snel duidelijk dat voetreflexologie op verschillende niveaus ons welzijn bevordert.

Via een welbepaalde drukpuntmassage op deze reflexzones, herstelt en onderhoudt voetreflexologie de energiestroom in gans het lichaam en activeert het het zelfgenezend vermogen en de immuniteit.

Voetreflexologie = natuurlijk, eenvoudig, preventief en zalig

Regelmatige voetreflexzonemassage is daarom een geschenk aan jezelf, ter behoud en preventie van uw gezondheid en vitaliteit, herstel van evenwicht tussen lichaam en geest.

Zelf ben ik zeer aangetrokken tot de voeten, zowel om ze aan te raken en te masseren als om zelf een massage te ontvangen. Ik bied meerdere vormen van reflexologie aan afhankelijk van de wens en de nood van het moment.

Duur: 55 minuten / Prijs: 55€

Japanse nek-hoofd-en gelaatsmassage

"Beauty isn't only about having a pretty face, it's about having a pretty mind, pretty heart and pretty soul."

Schoonheid wordt in Japan beschouwd als de weerspiegeling van evenwicht tussen lichaam en geest. De Japanse gezichtsmassage is een traditionele kunst zoals de theeceremonie en kalligrafie. 

Het is een verfijnde vorm van massage die zowel de huid, de spieren als energiebanen bewerkt, ze brengt balans en energie in heel het lichaam, wat zich dan ook reflecteert in een stralende huid. Zo is deze Japanse massage eveneens een efficiënte en natuurlijke manier om veroudering van de huid tegen te gaan.

Ook dit is één van mijn favoriete massages om zowel te geven als te krijgen.

Duur: 55 minuten / Prijs: 55€

Rug-nek-schouder-en hoofdmassage

"Touch the body, calm the mind, revive the soul."

Spanning door stress van welke aard dan ook manifesteert zich vaak tussen de schouderbladen en in het nekgebied. Verkramping van deze zone kan zich uitbreiden tot spanningshoofdpijn. 

Met een rug, nek, schouder en hoofdmassage geniet je van een ontspannende massage waarbij volle aandacht gaat naar deze zones.

Naast het manueel bewerken van de spieren kan naar wens ook gebruik gemaakt worden van hotstones. Deze stenen geven warmte af die tot diep in de spieren dringt. De combinatie met een aangepaste massagetechniek stimuleert de doorbloeding en de orgaanfuncties. Ook wordt de stofwisseling en het afvoeren van afvalstoffen bevorderd, kortom, al wat nodig is om lichaam en geest tot ontspanning te brengen.

Naast de helende werking van deze massage is het ook pure verwennerij.

- Rug-nek-schouder-en hoofdmassage.

Duur: 50 min / Prijs: 60€ 

- Rug-nek-schouder-en hoofdmassage in combinatie met hotstone massage.

Duur: 60 min / Prijs: 70€