Welkom in de wondere wereld van aangeraakt worden

Elke behandeling start met een korte intake en wordt beëindigd met een drankje en tijd om bij te komen.

Een bloesemessence en Reiki kunnen intuïtief deel uitmaken van een behandeling.

Bij de behandeling kan een persoonlijke bloesemremedie worden gemaakt om je specifieke noden thuis nog enkele weken extra te ondersteunen (15 euro). 

Vaak wordt ook gekozen voor een samengestelde behandeling zoals: een bloesemremedie-sessie met een massage naar keuze of een ondersteunend gesprek met een massage naar keuze.

Eén sessie voor pure ontspanning of doorheen meerdere behandelingen werken aan jouw specifieke noden, alles kan. Zie Promoties.

The time for a massage is when you don't have time for it.


Voetreflexologie

"May your feet take you where your heart wants to go."

De voeten zijn een verbazingwekkende, doeltreffende locatie om lichaam en geest te relaxeren en te harmoniseren.

Voeg daarbij dat de voeten op een bijzondere wijze in betrekking staan tot bepaalde lichaamsdelen, organen en klieren, dan is het al snel duidelijk dat voetreflexologie op verschillende niveaus ons welzijn bevordert.

Via een welbepaalde drukpuntmassage op deze reflexzones, herstelt en onderhoudt voetreflexologie de energiestroom in gans het lichaam en activeert het het zelfgenezend vermogen en de immuniteit.

Voetreflexologie = natuurlijk, eenvoudig, preventief en zalig

Regelmatige voetreflexzonemassage is daarom een geschenk aan jezelf, ter behoud en preventie van uw gezondheid en vitaliteit, herstel van evenwicht tussen lichaam en geest.

Enkele beurten voetreflexologie kort op elkaar geven een ware boost aan je vitaliteit zie promoties.

Zelf ben ik zeer aangetrokken tot de voeten, zowel om ze aan te raken en te masseren als om zelf een massage te ontvangen. Ik bied meerdere vormen van reflexologie aan afhankelijk van de wens en de nood van het moment.

Duur: 1 uur / Prijs: 55€

Indicaties en contra-indicaties zie contact en info

Japanse nek-hoofd-en gelaatsmassage

"Beauty isn't only about having a pretty face, it's about having a pretty mind, pretty heart and pretty soul."

Schoonheid wordt in Japan beschouwd als de weerspiegeling van evenwicht tussen lichaam en geest. De Japanse gezichtsmassage is een traditionele kunst zoals de theeceremonie en kalligrafie.

Het is een verfijnde vorm van massage die zowel de huid, de spieren als energiebanen bewerkt, ze brengt balans en energie in heel het lichaam, wat zich dan ook reflecteert in een stralende huid. Zo is deze Japanse massage eveneens een efficiënte en natuurlijke manier om veroudering van de huid tegen te gaan.

Ook dit is één van mijn favoriete massages om zowel te geven als te krijgen.

Duur: 1 uur / Prijs: 55€

Rug-nek-schouder-en hoofdmassages

"Our bodies communicate to us clearly and specifically, if we are willing to listen. Get a body massage and listen what your body says."

3 formules:

Spanning door stress van welke aard dan ook manifesteert zich vaak tussen de schouderbladen en in het nekgebied. Verkramping van deze zone kan zich uitbreiden tot spanningshoofdpijn.

- Met een rug, nek, schouder, armen en handen plus hoofdmassage geniet je van een massage waarbij volle aandacht gaat naar deze zones.

Duur 1 uur / Prijs 60€

- Manuele massage plus hotsone massage. Idem bovenstaande massage aangevuld met hotstone massage.

Bij een hotstone massage geniet je extra van de warmte die de stenen afgeven en die tot diep in de spieren dringt. De combinatie met een aangepaste massagetechniek stimuleert de doorbloeding en het verzachten van de spieren. Ook wordt de stofwisseling en het afvoeren van afvalstoffen bevorderd. Bovendien heeft deze massage ook een diep ontspannend effect op het zenuwstelsel, dat dagelijks blootstaat aan vele prikkels. Kortom, al wat nodig is om lichaam en geest in balans te brengen.

Duur 1 uur / Prijs 70€

- Hotstone massage van de rug.

Hier wordt uitsluitend gewerkt met hotstones. Dit  op de rug- nek en schouderzone (uitleg zie hierboven).

Duur: 30 minuten / 35€

Naast de helende werking van deze massages zijn ze ook pure verwennerij.