Chakra's balanceren

Het woord chakra komt uit het Sanskriet en betekent wiel.

Je kan het zien als een draaikolk die energie door je lichaam laat stromen. Een draaiend wiel van energie in jezelf en ook naar de wereld rondom jezelf en het Universum.

Elke chakra is een soort mini-brein dat in verbinding staat met zenuwplexussen, organen, hormonale klieren, weefsels enz …

Medische wetenschap heeft aangetoond dat chakra's in het lichaam uit balans kunnen raken door negatieve gedachten, aanhoudende stress, chemisch bewerkt voedsel en andere factoren uit de omgeving.

Wil je je goed voelen en in balans, wil je dat energie goed door je lichaam stroomt? Dan is het een goed idee om regelmatig stil te staan bij deze energiecentra, ze aandacht te geven en je af te vragen wat is hier nodig, is er iets uit het recente verleden die me blijft beïnvloeden? Welke eigenschap kan ik hier verder ontwikkelen, waar kan ik in groeien?

Begeleiding bij deze chakrareis kan heel ondersteunend zijn. Disbalans wordt weggewerkt en positieve informatie, horende bij dat chakra, wordt bijgebracht. De trilling van woorden, kleuren en wensen brengen een dieper bewustzijn. Je hersenen kunnen andere gedachten creëren die andere gevoelens teweegbrengen in je lichaam. Wat maakt dat je mogelijkheid om zelf je toekomst te creëren ontdekt. We maken op die manier energie die vast zat weer vrij en herstellen de balans in ons bodymind systeem

Hoe meer voeling je krijgt met deze energievelden en hun werking, hoe meer mogelijkheden je in je leven brengt om te creëren door aandacht en gedachte alleen.

Een reis door de chakra's

Duur: 60 min. / 60€

Een chakra behandeling in combinatie met een voetreflexologie is een ware herbronning.

Duur: 2 uur / 120 €

Een bijhorende bloesemremedie: 20 €