Creëren van balans in gevoelens, emoties en ons denken bevordert onze gezondheid en ons welzijn

Er is een voortdurende wisselwerking tussen onze gedachten, gevoelens, reacties, die zich reflecteert in onze gezondheid en ons welzijn. Deze aspecten kunnen niet los van elkaar gezien worden. Het bewust worden van je eenheid, je zelfhelend vermogen dat streeft naar evenwicht, is een belangrijk onderdeel van je genezingsproces.

Wanneer deze aspecten van onszelf uit balans zijn, ontstaat er een klacht, een symptoom of ziekte welke gezien wordt als een vraag om aandacht te besteden aan je gevoelens, je ervaringen en je reacties.

In een sfeer van veiligheid en vertrouwen, ben je welkom met alles wat er in je leeft. Door samen op zoek te gaan naar wat de huidige situatie is, waar de pijnpunten en uitdagingen liggen, kunnen Bachbloesems ondersteuning bieden op weg naar je doel, naar een betere gezondheid en meer welzijn.

Een bloesemremedie kan op 2 manieren voor je gemaakt worden:

- Volwassenen en kinderen:

- via een persoonlijk coaching consult in de praktijk na een voorafgaande uitgebreide vragenlijst.

Duur ongeveer 1 uur / Prijs: 50 - 60€  (incl. het verwerken van de vragenlijst en de gepersonaliseerde bloesemremedie).

- Via een online vragenlijst zonder persoonlijk consult.

Prijs: 30€ (het verwerken van de vragenlijst en de gepersonaliseerde bloesemremedie).

                            Wat zijn Bach bloesems? 

Bach bloesem remedies zijn de fijnstoffelijke, helende energieën van de bloemen of bloesems waarvan ze gemaakt zijn. Deze energieën helpen om energieblokkades op te heffen en laten onze energie weer vrij stromen.

Door de kracht van de bloesemremedies kunnen we het evenwicht tussen geest, lichaam en ziel opnieuw herstellen, waardoor we ons goed voelen.

Want volgens dr. Bach is ziekte het laatste stadium van psychisch onevenwicht.

Daarom richten we ons, in het toedienen van Bach bloesems, op

Hoe voelen we ons? Hoe reageren we?

Door het innemen van de remedies leer je omgaan met je onaangename gemoedstoestanden en krijg je weer meer stabiliteit bij uitdagende situaties.

Bloesemremedies zijn door iedereen te gebruiken, van baby tot ouderling en hebben geen nevenwerkingen. Ze kunnen een grote hulp zijn bij het doormaken van de verschillende ontwikkelingsstadia, evenals bij het helpen verwerken van bepaalde trauma's, zoals een geboortetrauma, een ziekenhuisopname, een scheiding, angsten enz...

Via een vragenlijst en gesprek komen we samen tot nieuwe keuzes die ondersteund worden door de voor jou op maat gemaakte bloesemremedie.