Welkom in de wondere wereld van bloesemsremedies.

Wat zijn bloesemremedies?

Bloesemremedies zijn de fijnstoffelijke, helende energieën van de bloemen of bloesems waarvan ze gemaakt zijn. Deze energieën helpen om energieblokkades op te heffen en laten onze energie weer vrij stromen.

Door de kracht van de bloesemremedies kunnen we het evenwicht tussen geest, lichaam en ziel opnieuw herstellen, waardoor we ons goed voelen.

Want volgens dr. Bach is ziekte het laatste stadium van psychisch onevenwicht.

Daarom richten we ons, in het toedienen van bloesems, op

Hoe voelen we ons? Hoe reageren we?

Er is een voortdurende wisselwerking tussen onze gedachten, gevoelens, reacties, die zich reflecteert in onze gezondheid en ons welzijn. Deze aspecten kunnen niet los van elkaar gezien worden. Het bewust worden van je eenheid, je zelfhelend vermogen dat streeft naar evenwicht, is een belangrijk onderdeel van je genezingsproces.

Wanneer deze aspecten van onszelf uit balans zijn, ontstaat er een klacht, een symptoom of ziekte welke gezien wordt als een vraag om aandacht te besteden aan je gevoelens, je ervaringen en je reacties.

Door het innemen van de remedies leer je omgaan met onaangename situaties, kunnen gemoedstoestanden terug in evenwicht komen, ervaar je meer levensenergie en vreugde en krijg je weer meer stabiliteit bij uitdagende situaties.

Bloesemremedies zijn door iedereen te gebruiken, van baby tot ouderling en hebben geen nevenwerkingen. Ze kunnen een grote hulp zijn bij het doormaken van de verschillende ontwikkelingsstadia, evenals bij het helpen verwerken van bepaalde trauma's, zoals een geboortetrauma, een ziekenhuisopname, een scheiding, angsten enz.

Door samen op zoek te gaan naar wat de huidige situatie is, waar de pijnpunten en uitdagingen liggen, kunnen bloesemremedies ondersteuning bieden op weg naar je doel, naar een betere gezondheid en meer welzijn.

Bloesemremedies zijn geen vervanging van andere aangewezen therapieën. Raadpleeg bij ziekte ook altijd je arts.

Een bloesemremedie kan op 3 manieren voor je gemaakt worden:

- Volwassenen en kinderen:

1.  Via een persoonlijk coaching consult in de praktijk al dan niet (volgens persoonlijke voorkeur) met een voorafgaande vragenlijst.

Duur ongeveer 1 uur / Prijs: 65 €  (incl. het verwerken van de vragenlijst en de gepersonaliseerde bloesemremedie).

2.  Via een online vragenlijst zonder persoonlijk consult.

Prijs: 40 € (het verwerken van de vragenlijst, indien nodig een telefonisch contact en de gepersonaliseerde bloesemremedie).

3.  Aanvullend bij het thema van de voetreflexologie en/of chakrabehandeling.

Prijs: 20 €.