Het zijn uitdagende tijden, tijden die we niet eerder kenden.

Ik krijg regelmatig de vraag of bloesemremedies kunnen helpen?

Het geen controle hebben zorgt vaak voor een aanhoudende gedachtestroom en piekeren. Die zich dan resulteert in angst, onrust, onzekerheid, frustratie, overbezorgd zijn, eenzaamheid enz ...

Bloesemremedies kunnen dan van een onschatbare waarde zijn voor het herstel van het natuurlijke evenwicht.

Bloesemremedies zoals de Bachbloesems werken in op een onevenwicht in de gemoedstoestand en zorgen ervoor, samen met bewustzijn in de eigen situatie, dat er terug balans komt tussen 2 tegenovergestelde emoties zoals bijvoorbeeld liefde en haat of vreugde en verdriet of angst en overmoed.

Als de balans tussen deze emoties langdurig zoek is, kan dit stress veroorzaken en zal dit zich weerspiegelen in ons lichaam, ons welzijn en ons doen en laten. Langdurige stress kan leiden tot allerlei klachten.

Wanneer de balans hersteld wordt, ziet men weer helder en herstelt de lichaam-geest relatie zich opnieuw, kan men nieuwe keuzes maken in het belang van onze gezondheid en ons welzijn.

Kortom, bloesemremedies kunnen wel degelijk ondersteuning bieden in deze verwarrende tijden zodat er weer ruimte komt voor rust en vertrouwen, vreugde, verbondenheid en moed.

Meer weten? Zie 'coaching met Bachbloesems' of stuur een contactformulier, zie 'contact en info'.