Met enige trots en grote blijdschap mag ik meedelen dat ik met succes de cursus "De wielen van verlichting" heb afgesloten bij Alberto Villoldo (medisch antropoloog en 25 jaar opgeleid door Sjamanen in het Andesgebergte).

De cursus heeft heel wat teweeg gebracht en vrijgemaakt in mezelf. Dagelijks pas ik zelf meerdere geleerde rituelen toe. Het nut van het regelmatig reinigen en afstemmen van de chakra's is me nu wel duidelijk.

Als je chakra's niet de juiste draaiing hebben, kunnen ze in balans gebracht worden. Door dat te doen ruim je al de recente, oppervlakkige rommel op die zich hier heeft verzameld. Je chakra's reinigen en terug in balans brengen maakt het, naast gezond eten en voldoende tijd buiten in de natuur doorbrengen, gemakkelijker voor je om je energielichaam een upgrade te geven en de krachtig helende energieën op te nemen waarmee je je gezondheid en welzijn kunt beschermen. Chakra's reinigen en afstemmen op de natuur helpt harmonie en balans te brengen in het gehele chakrasysteem en bijgevolg ook in ons lichaam en onze verbinding met alles rondom ons en Moeder natuur.

Goed werkende chakra's zijn zeer waardevol daarvoor is het reinigen en opnieuw afstemming van de Chakra's op de natuur een waardevolle toevoeging aan een behandeling als voetreflexologie of een bloesemsessie.

Voor meer info kan je me altijd contacteren.

Hartelijke groeten, Caroline.

.