Via lichamelijke, mentale en emotionele bewustwording

kom je steeds dichter bij je ware zijn

Bewustwording van wat er in ons lichaam leeft, wat ons lichaam ons wil vertellen (duidelijk maken) en hoe ons denken steeds tussenbeide komt, is een belangrijke eerste stap naar innerlijke rust en vrede, naar onze bron (intuïtie, hogere zelf, spirit ...).

De combinatie van lichamelijk voelen en het gewaarworden zonder oordeel van gedachten, gevoelens en emoties, maakt dat deze er mogen zijn en vrij door ons kunnen stromen, in plaats van zich vast te zetten in ons lichaam en/of ons hoofd.

Diepe innerlijke rust kunnen ervaren tijdens een massage en samen op weg gaan doorheen dit bewustzijnsproces, is waar ik je graag in begeleid.

Het hele pakket biedt tips en tools om er zelf ook verder mee aan de slag te kunnen. Dit alles toepassen en deel laten uitmaken van je dagelijkse routine resulteert in meer welzijn en een betere gezondheid.

In een reeks van 3 sessies van telkens 2 uur (standaardpakket) nemen we de tijd om elk aspect van ons 'zijn' aandacht te geven.

Aandachtstraining, gymnastiek voor de geest, meditatie, een poort naar de ziel

Het standaardpakket omvat:

  • 2x een bloesemremedie
  • 3x een massage van 45 minuten
  • Ademhalingsoefeningen
  • Aandachtstraining naar gedachten
  • Meditatie naar gevoelens en emoties
  • Een handleiding om zelf verder aan de slag te kunnen

Dit standaardpakket kan aangepast en afgestemd worden op uw persoonlijke vragen en noden van het moment en de eigen evolutie. Ook de duur per sessie kunt u zelf bepalen.

Prijs per sessie van 2 uur: 115€.

Prijs per sessie van 1u30: 90€.

Voorafgaand sta ik graag en vrijblijvend tot jullie dienst voor meer info en/of een intakegesprek.

Ook andere thema's kunnen aangevraagd en uitgewerkt worden.